Wie is de kracht achter……..?

De kracht dat ben jij!

Ieder mens is uniek en bijzonder zoals hij of zij is.

Ik ben enkel een zuchtje wind die jouw wat richting geeft…..ervoor zorgt dat je stevig op de grond staat middenin deze veranderende maatschappij.

Kracht achter......

Ik ben Heidi, getrouwd en moeder van 2. We wonen gezellig buiten, midden tussen de kleurrijke lappendeken van akkers, strakke wegen op de vroegere Zuiderzee bodem, nabij Oud Kraggenburg.

Ik ben een persoon die goede kwaliteit van zorg en ondersteuning biedt bij het werken met mensen, in het bijzonder met een verstandelijke en of psychische problematiek. Mensen omschrijven mij als een betrokken persoon, die goed luistert naar de vraag van de cliënt en daar graag op een coachende manier mee werkt. Ik ben dan geduldig, creatief, heb doorzettingsvermogen, en handel professioneel.

Daarnaast heb ik een voorliefde om creatief bezig te gaan met mensen en om met muzische middelen het doel te behalen waarvoor jij mij vraagt!

Door jarenlang binnen een zorg instelling gewerkt te hebben als persoonlijk ondersteuner op een Leerwerk bedrijf, is het nu de kans om iets te ontwikkelen in de jonge polder klei.

Dat ik nu inzetbaar ben bij jouw thuis of dat je bij mij aan de slag kan is nog maar een begin van alles…….XtraKragt is een jonge onderneming, ik hoor dan ook graag hoe we samen XtraKragt kunnen ontwikkelen.